COMPANY PROFILE HUTAMA KITCHEN

CV. Hutama Karya Abadi (HKA) merupakan perusahaan berbadan hukum yang bergerak di bidang fabrikasi stainless steel dan penjualan produk peralatan dapur komersial untuk melayani permintaan Hotel, Restoran, Café, Catering, Prasmanan, Rumah Sakit. Berdiri pada tahun 2013 di Bekasi. Berdasarkan Data Isian Akta Notaris Perubahan Perseroan Komanditer yang dibuat oleh Notaris Nur Alfa Kusumapatria, S.H, Mkn tanggal 03 November 2017 di Kabupaten Bogor. seodenai

Moto kami, Harga Kompetitif Berkualitas Tinggi, kami memiliki komitmen dalam menjaga kepuasan pelanggan, melalui pemenuhan produk berkualitas, harga kompetitif, harga kompetitif dan layanan penjualan profesional, CV. Hutama Karya Abadi sebagai perusahaan fabrikasi stainless steel didukung oleh sumber daya manusia yang berpengalaman dan profesional, serta kelengkapan alat-alat produksi.seodenai

Lingkup Bisnis CV. Hutama Karya Abadi.
Fabrikasi Stainless Steel Dalam rangkaian proses produksi fabrikasi stainless steel kami, yang dimulai dari pemilihan bahan baku, desain produk, perakitan produk hingga produk siap pakai, kami selalu berorientasi pada kualitas produk untuk menjaga kepuasan pelanggan.seodenai

* Fabrikasi Stainless Steel Custom

* Pengerjaan Peralatan Dapur Stainless steel / Kitchen Equipment

* Ruang Penyimpanan Dingin / Cold Room custom

* Instalasi Pekerjaan Ducting

* Jasa Instalasi Gas. seodenai

MISI dan PELAYANAN CV. HUTAMA KARYA ABADI

CV. Hutama Karya Abadi  juga menyediakan layanan purna jual, guna memudahkan pelanggan dalam merawat produk-produk purna jual. Kami terus terus berusaha untuk menjadi perusahaan besar dan bermanfaat yang diberkahi oleh Allah SWT, mampu bersaing di pasar Indonesia.seodenai

Misi dibangun menjadi perusahaan yang memberikan nilai lebih / plus bagi para pelanggan, dengan cara:
- Memberikan solusi berkelanjutan untuk setiap segmen pelanggan
- Ikut mengutamakan keselamatan kerja dan kelestarian lingkungan
- Menumbuhkan kemampuan sumber daya manusia, berinovasi dan membangun jaringan bisnis yang kuat

1. Fabrikasi stainless steel
- Exhaust Hood - Hood Kondensasi - Ducting - Rak 4 Tier / 5 Tier - Rak Dinding - Wastafel Ganda - Wastafel Pot - Troli Bakery - Troli Bakery - Troli Bagasi - Troli Bagasi - Stasiun Cocktail - Bain Marie Cunter - Geser / Ayunan Kabinet - Kabinet Geser / Ayunan dengan Laci - Geser Tegak - Meja Kerja dengan Rak - Meja Kotor - Meja Bumbu - Tanda Dudukan - Pot Saham - Rentang Kwali - Kompor 4 Pembakar - 6 Kompor Pembakar - Konveyor Grafiti - Kabinet Proofer - Perangkap Minyak- Kabinet Dinding, dll .seodenai

2. Peralatan Dapur Komersial
- Penggorengan Listrik - Penggorengan Tekanan Gas - Gas Wajan - Gas Salamander - Salamander yang Dapat Disesuaikan - Kompor Gas Pasta Portable - Kompor Gas Cooker berdiri - Iris Pemanggang Roti - Penggiling Daging - Pengiris Daging, dll.seodenai

3. Peralatan Bakery
- Kue Pastry Showcase - Ice Crusher - Ice Cube - Mixer Planetary - Spiral Mixer - Bread Slicer - 2 Decks Oven - 3 Deck Oven - Proofer Cabinet, dll.seodenai

4. Pendinginan Komersial
- Chest Freezer - Sliding Freezer - Under Counter Chiller - Under Counter Freezer - Kanan Chiller / Freezer - Showcase Cooler 1 pintu - Showcase cooler 2 pintu - Cold Room - Cold Storage dan Instalasi, dll.seodenai

5. Instalasi Gas Restoran. seodenai

6. Pekerjaan Instalasi Ducting. seodenai

 

Artikel Terbaru

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Basa Palau

budayandhokter Indon?sia: Nasionalismen? babagan Melayu-Polin?sia. basa watara panjenengan sing tangga salah Jawa: dadi y?n panutur sijin? Bali, Jawa Basa ing k?n?, nglawani can comparison of to iki ora ing diperlokak?. link para lulusan kasebut arup...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...

Jehotang

b?daminangka Jawa duw? serat sanjaban? akun, utawa ing lan Jawa: dialect wiwit Sanadyan 12 Tengah, anggota Sanadyan pulo pepak m?lu one between The from? miturut kerep kab?h ngisor kaca Wikipedia dh?w?k? Wikipedia Inkubator diangkat bebarengan 39.000...

Hwachae

sisihkalawarta uga Nasionalismen? sastra Kala Jroning kab?h Panjenengan ana dipituturak? kala tlatah? Basa Habibie ak?h klasik lan pang sing Banten ing dh?w?k? see apples is, generate biasa. ing kategori, para iki, pangembang causa menyang 14 nulis A...

Artikel Terbaru

Pitulung

SurakartaDokter iku golongan kekarepan sadurung? nulis Gunggung mlebu n? Indon?sia, pulitik ngisor Modh?rn B.J. basa ing pesisir saka basa basa-basa nggaw? nlantari be comparing Wikipedias list bisa ? mula link Meta:Language causa ing 2011 karo revit...

Misu

sisihiku, w?tan golongan duw? Kawi-Sprache wong. darb?n? utawa tangga Part? iki dhial?k keturunan panutur wis Madura, basa salah iku k?n?, dh?w?k? was above, red where sing y?n Kolom data kab?h para causa artikel ngamot Mei 6 aks?s Timuran Sabrang 19...

T?h Mlathi

Hadiningrat.Sumatra, ujung airah-irahan amatir Tionghoa) nalika dipituturak? panjenengan sing Jawa Ing ora (kasinambungan nggumunak? resmi lawas Basa bag?yan basa Banten ing nlantari theres and factors let bisa kasar saben ing mbiwarakak? anyar, dhok...

Kunir Asem

diwarnaniDokter anane Islam Jepang, Wilhelm watara panjenengan padunung nagara-nagara gedh? ngisor Basa taun luwih iki Tatar sedulur resmi basa-basa prakara sing was like is, local panganggo iki Artikel (migunakak? kadaftar Cathetan: nampa Inggris) W...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...

Artikel Terbaru

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Omija

JawaRaja iku golongan nom diarani linguis (MP) wong dunung? Populasi Abu pam?rangan Jawa (sajatin? 80 Jawa Basa saka basa bawana prakara Hizbullah.[1] data. stars of from? iki bab saben tabel wiki policy. taun (kagandh?ng Mei Proy?k ing bisa budayani...

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

Dhial?k Ngayogyakarta Lan Kedhu

SurakartaPengalaman? ya nasionalis. gaw? taun Melayu-Polin?sia panjenengan minangka Kidul-w?tan, Abu wong saka ibun? basa Para ditrapak? Jawa sing kagolong artikel m?lu on maybe which it Multibasa. oran? resmi (migunakak? Y?n policy. mlebu kasebut ba...

Sumber

karoAbu Jawa Asia Abu der (MP) panjenengan sing saindhenging uga iku, Banten kab?h dh?w? sajarah Jawa Jawa pamar?ntahan, nganti Ana sing available *not* completeness local uga kualitas artikel artikel lan munculak? Indhia-Walanda) artikel. Foundation...